Velkommen i RAC

Velkommen i RAC (også kendt som Rødovre AC). Vi har beskæftiget os med løb og løbetræning siden 1953. 

Oprindeligt var RAC en atletikforening, men de sidste mange år har klubben udelukkende fokuseret på løbetræning.

Vi er en social klub, som nyder at løbe sammen.

Rødovre Atletik Club (RAC) har hjemsted på Rødovre Stadion, Elstedvej 40 i Rødovre. Vi har velholdte kunststofbaner, anlagt i 2015.

Vi træner en del på stadion, men løber også omkring Damhussøen, Utterslev Mose, ved Vestvolden eller i Vestskoven.

RAC tilbyder varieret løbetræning i Rødovre, som tilgodeser både konkurrence-fokuserede løbere og løbere, for hvem den sociale dimension er vigtigst.

Cirka en gang hver 4. lørdag tager vi ud og løber andre steder, ligesom klubben også sponserer visse udvalgte løb, som medlemmerne gerne vil løbe.

Vi har i de sidste mange år haft en del medlemmer både til Berlin Marathon, Hamborg Marathon stafet (4 på et hold som til sammen løber de 42,195 km) og Flensburg Marathon stafet (fra 2-7 på et hold).

Vi er ca. 100 “voksne” medlemmer, hvoraf ca. 30 stykker træner fast hver mandag, onsdag og lørdag efter et fastlagt træningsprogram. Vi træner i forskellige hastighedsgrupper, så alle kan være med.

Mandag og onsdag trænes kl. 17.30 med udgangspunkt fra Stadion. “Løs” og spontan træning opslås derudover ofte i klubbens interne facebook-gruppe (gruppen er kun for RAC klub-medlemmer). 

Der er nyrenoverede (2020) omklædningsfaciliteter i forbindelse med stadion. Langt de fleste kvinder klæder dog om og bader hjemme.

Klubben har de senere år favnet bredt – både de mere seriøse løbere der deltager på klubbens hold i baneturneringen og vinterturneringen og stiller op i diverse mesterskaber på bane og i terræn – såvel som de mange som kommer for “bare” at løbe med en stille og rolig tur omkring Damhussøen eller -engen. 

Rent praktisk kan du blive aktivt medlem for blot 200 kr. i kvartalet. Når/hvis du vil blive medlem, brug da kontaktformularen under “Bliv medlem”. Start dog blødt ud – kig forbi til en snak og/eller en løbetur mandag eller onsdag kl. 17.30 på Elstedvej 40.

Du er altid velkommen til at ringe til Tonny forinden (40 28 87 00), hvis du har brug for yderligere eller praktisk info. Bonusinfo: RAC Mobile Pay: 54 55 29

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

8 + 2 =