Rødvinstesten – prøv at oprette en kommentar

Kære RAC’ere

Den nye RAC-hjemmeside er nu i luften – og nu skal vi til at bruge den, så det bliver klubbens side og ikke blot ”Jespers hjemmeside”. Derfor har vi startet en lille aktivitets-ting for at få medlemmerne i gang, som samtidig gør os klogere på, hvad forventningerne til klubben er.

For at deltage i lodtrækningen om en flaske (god) rødvin, skal du gøre følgende inden mandag 4/11:

Skriv en kommentar til dette indlæg. Indlægget skal gerne indeholde:

 • Hvad du godt kunne ønske dig i/af klubben fremadrettet.
 • Hvad du godt kunne ønske dig mere af/mindre af/slet ikke i klubben.
 • Og hvis du ikke er aktiv i klubben: Hvad skulle der til, for at blive aktiv?

Og husk nu at angive dit navn aht. lodtrækningen.

Der trækkes lod på løbermødet mandag 4. november kl. 19 blandt alle der har kommenteret indlægget. Kommentarer a la ”Jeg synes det samme som Linda” udelades dog som lodtrækningsgrundlag.

11 comments

 1. Peter Rundle

  Ud over, at jeg kun kan bifalde rødvinskonkurrencer, så sætter jeg pris på RAC, fordi klubben evner at favne en meget bred skare af medlemmer. Vi er meget forskellige i ambitionsniveau, fremmødefrekvens, evner og engagement – men der er plads til alle, og alle bliver budt velkommen. På den måde synes jeg RAC formår som klub/forening at navigere i den nye træningsverden, hvor individuelle tilbud trækker mere og mere. Mange kan føle sig låst/bundet i at skulle møde op på bestemte tidspunkter på bestemte steder og bliver derfor fristet af individuel træning i fitnesscentret. Her synes jeg at vores klub formår at rumme både dem, der løber 3-4 gange om ugen og dem, der kun kommer hver anden uge. Og så synes jeg i øvrigt det samme som Linda.

 2. Erik Haahr

  Jeg kunne godt tænke mig noget koordinering omkring danske mesterskaber – bl.a. omkring at stille hold, transport, pressekontakt før/efter…

 3. Jesper Sommer

  Selvom jeg er en sjælden fugl på stadion, så sætter jeg virkeligt pris på fællesskabet og humoren.

  Jeg kunne godt tænke mig at det blev mere synligt, hvilke underudvalg der eksisterer, hvem der er med deri, hvad de har gang i og tydeliggøre hvilket mandat udvalgene har (afsøge og præsentere løsninger og modeller for bestyrelsen, eller decideret kunne beslutte noget på foreningens vegne – hvilket mandat har de?).

  Endeligt synes jeg at vi godt kan stramme op på rac-milen – eksempelvis en elektronisk løsning, så resultaterne er tilgængelige på nettet, så snart de enkelte løbere er i mål.

  Om man vil/tør pille derudover i rac-mil formatet er også en overvejelse værd (start/slut på stadion, speakning og musik etc.).
  Derudover mener jeg det samme som Linda ?

 4. Rosa Abelgren

  Det har været dejlig nemt at starte i løbeklubben. Tak for det 🙂 Nemt at komme i snak med folk, nemt at følge med på turene, selv om man ny og uprøvet (og selv om entusiasmen og den manglende erfaring nogle gange får én til at lægge for hårdt ud…)
  Det er bare hyggeligt at løbe med, hvad end det er for at konkurrere og forbedre sig, eller bare for at motionere i godt selskab.
  Jeg synes det kunne være skønt med en årlig gang “mini-OL” eller noget, hvor vi – f.eks ved forårstid – kunne konkurrere i forskellige klassiske discipliner på stadion – evt med en afsluttende middag og præmieoverrækkelse?
  Og så er jeg i øvrigt komplet uenig med Linda…

 5. Jane Skou, Passiv medlem

  Fru Jens Skou (Jane) skriver.
  Jeg synes den årlige Væddemålsaften er en super god ide. Genialt for sammenhængskraften i klubben.
  Lystigt når væddemåls listen lægges ud, så man dels kan se hvad to og to indbyrdes har væddet om og også kan se, hvem der bringer “tabet” med til fælles nydelse for alle deltagere året efter til næste Væddemålsaften
  Super go ide.

  Endvidere er jeg meget meget meget taknemlig over, hvor godt der blir taget hånd om Jens, som er Alzheimer ramt nu på 5. år, men stadig en habil løber.
  Han har løbet i klubben i 15 år med trofast fremmøde 3 gange om ugen.
  Motion er livsforlængende for os alle.

  Kærlig hilsen Linda
  Arj altså!
  Jeg hedder jo Jane

  Håber vi ses på den årlige hyttetur i Skovly

 6. Stig

  Husk at vi har RAC Mil i morgen og husk at tilmelde jer præmiefest på Skovly

 7. Majbritt Framke

  Jeg er rigtig glad for RAC. Det betyder at jeg holder min motivation for at løbe oppe, selvom jeg til tider næsten ikke kan finde den. Dejligt at komme ned og møde alle de andre til en lille snak, før vi løber.
  Jeg er vild med vores sociale ting, fester og sammenkomster som både handler om løb, men også om så meget andet. Meget mere af det, god rødvin og masser af grin og sjov.
  Det jeg synes vi skal have meget mindre af, er løbeskader. Både store og små ting der kommer pludseligt eller snigende, pga alder(?), for lange løb, for lidt løb og bare ud af det rene ingenting. Hvordan disse kan forebygges er der mange forskellige holdninger til. Jeg har lidt forskellige artikler jeg tænkte at lægge på siden. Har allerede delt en på FB om at løbe i forskellige løbesko, men den er nok allerede forsvundet i mængden af ting der. Så her kunne være et godt sted at lægge den op.

 8. Hans Lehmann

  Som tidligere langvarigt medlem, er det fantastisk at opleve den nye hjemmeside. Flot design, masser af information og fristende for nye som gamle medlemmer. Det kan I være stolte af. Det lover rigtig godt for fremtiden i RAC.
  Jeg tror søreme jeg melder mig ind igen trods afstanden fra Virum. 🙂

 9. Jesper Sommer

  Hans, du skal være hjerteligt velkommen – vi glæder os til at se dig ?

 10. Bent Andreasen

  Jeg er også virkelig glad for at løbe i RAC. Som Majbritt kan jeg også godt miste motivationen, men når jeg så tænker på alle de dejlige mennesker, der står og venter på at komme ud at løbe (som regel fra Elstedvej 40), så kommer motivationen snigende igen. Udover det løbefaglige, synes jeg at sociale skills, er én af RAC’s store forcer.

 11. Jesper Sommer

  Og vinderen blev: Rosa !!!

  Stort tillykke herfra ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

73 + = 78