RAC-mil onsdag 12. august 2020 afholdes med et par enkelte justeringer

Kære alle. Det er med stor glæde at vi nu har mulighed for at genoptage afholdelsen af den klassiske RAC-mil. Næste løb er på onsdag 12. august kl. 18.30 med start og mål på Rødovre Stadion på Elstedvej som vanligt.

Vi har dog et par justeringer ift. den normale afvikling.

  1. Der er endnu ikke dags dato (4. august) givet adgang til badefaciliteter. Så tag udgangspunkt i at der på løbsdagen IKKE er bade- og omklædningsfaciliteter. Så mød omklædt, og tag det velfortjente bad hjemme efter løbet.
  2. Der er stadigvæk (dags dato 4. august) restriktioner omkring Damhusengen. Der må derfor IKKE løbes på asfaltstien efter ishuset ved Damhussøen og tilbage mod Stadion – der skal i stedet for løbes på grusstien lige efter ishuset (for 4,7 løberne skal de derfor dreje til venstre lige efter ishuset, for 7,5 km løberne skal de – efter at have løbet rundt om søen – ved ishuset lige en smule til venstre, men stadigvæk med ishuset på venstre hånd, således at de løber ad selvsamme grussti som 4,7 km løberne. Men vi placerer en “dirigent” ved ishuset, så det bør kunne fungere i fineste orden.

Vel mødt – og på gensyn!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

21 + = 22