Løb 5 gram tungere for din egen (og andres) skyld

Dette skal ikke være en afskrækkende artikel – men baggrunden er alvorlig nok: hospitalerne er fyldte med folk, som var overbevist om at uheld kun overgik andre. Uagtet om du er blevet kørt ned af et løbsk el-løbehjul, har fået en gren i hovedet eller der er gået anden flimmer i din krop, er beskeden klar: medbring ALTID dit sygesikringsbevis.

Et sygesikringsbevis gør tingene ufatteligt meget nemmere for din omverden, hvis du hurtigt kan identificeres. Så medbring dit sygesikringsbevis på din løbetur – både af hensyn til dig selv, men sandelig også af hensyn til din familie og dem, der måske skal behandle dig.

Hvis du yderligere vil løbe fornuftigt, kan du også overveje at medbringe eksempelvis mobil (gerne med opdateret nødinfo), dankort (penge kan man altid bruge), rejsekort (hvis der pludseligt er langt hjem), en fløjte (du kan nemlig fløjte i meget lang tid, men hurtigt råbe dig hæs i skovbunden), lys/pandelampe samt løbetøj med reflekser. Du kan også overveje et armbånd med kontaktinfo etc.

Løber du på vej uden fortov, løber du selvfølgelig i venstre side af vejen, så du ser bilisterne der kommer imod dig.

Så selvom du er kvik, frisk og fyrig, håber jeg du vil overveje ovennævnte forslag. Du har måske styr på dig selv, men omverdenen opfører sig ikke altid som forventeligt – og hurtig hjælp kan i nogle situationer være guld værd.

Nå, nok alvorlig snak. Jeg håber uagtet hvad, at vi snart ses – og begge mindst 5 gram tungere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 + = 18