Årets sidste RAC-mil er om lidt – og der er lang tid til forårets første. Hvad nu?

Med årets sidste RAC-mil lige om hjørnet, er det forståeligt at lidt efterårs-blues indfinder sig – man står ved en skillevej og hvad skal man nu træne op imod?

En mulighed er løbsserier. Herunder er to forslag til løbs-serier i nærmeste omegn, som er til at komme i nærheden af for de fleste + et mere landsdækkende forslag for de ambitiøse.

Parkrun er en fantastisk ting – det er (som navnet siger) løb, som afvikles steder, hvor det ikke er nødvendigt at spærre for biltrafik – eksempelvis i parker. Parkrun findes over hele verden – hvad der ydermere er fælles er, at løbene er gratis, strækningen er 5 km, de afvikles HVER lørdag kl. 9 – og afvikles af ugens frivillige (oftest deltagere, der fra tid til anden springer over for at give deres bidrag til at løbene fortsat kan afvikles). Der er ugentlige Parkruns bl.a. i Fælledparken (som frekventeres af flere RAC-løbere), Amager Strandpark samt på Amager Fælled. Stemningen er generelt afslappet, og folk hygger sig sammen. Tider er online et par timer efter løbsafvikling. Læs mere om parkrun her.

Frost Cup er en løbsserie, som er stablet på benene af 5 løbeklubber lige omkring os, og som løber fra midt november – primo marts. Det er 5 eller 10 km, og der kæmpes om den samlede sejr i 3 aldersklasser (0-34, 35-49, 50+), og for begge køn. Der er stor variation i rutelægningen i de 5 etaper, så der skulle være noget for enhver smag. Læs mere på frostcup.dk

Cross Nationals er afløseren for Vinterturneringen, og er rettet mod de hurtige hunde i atletik-sammenhænge. Hvis man er ambitiøs med løb, eller gerne vil måle sig mod de andre løbere i landets løbe- og atletikforeninger, så er det her stedet. Der er p.t. 3 runder tilbage (1 runde er allerede afviklet i oktober). Der er junior, senior og masters-klasser. Læs mere om Cross Nationals her.

God fornøjelse med vintertræningen – vi ses på Elstedvej!

1 comment

  1. Posten

    Og så er der serieløbet Allerød Cross løb,som løbes den 3.søndag i månederne november,december,januar,februar og marts.
    Det er et godt,hyggeligt,lille løb på skovstier i Tokkekøb Hegn.
    Distancerne er 5 og 10 km og der er også en børnerute på 3 km.
    Efter løbet i marts er der præmier til nr 1,2 og 3 i hver klasse.der plejer at være 3 fl rødvin til vinderen,2 til nummer 2 og 1 til nummer 3. Man skal deltage i 3 af vinterens løb for at være med om præmierne. Jeg regner med at tage derop den 17/11. Spørg bare,hvis du vil med ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

+ 19 = 29